DORIENOver mezelf

Van jongs af was mijn uitlaatklep bewegen. Het leren kennen en kunnen van nieuwe sporten en de bewegingsleer, daar was ik altijd in gefascineerd. Het kiezen van mijn opleiding lichamelijke opvoeding in Brussel was daardoor een evidentie.
Wanneer ik dit doel bereikt had, zocht ik iets anders waar ik mij op kon focussen. Het werd een volledige triathlon in Barcelona. Na één jaar gedreven trainen behaalde ik een podiumplaats in mijn leeftijdscategorie. Onmiddellijk nadat ik ben afgestudeerd ben ik in het onderwijs beland. Dat doe ik nog steeds met hart en ziel. Ik wil mijn leerlingen motiveren, stimuleren, eventueel inspireren, maar voornamelijk het belang van sporten laten inzien. Dat sporten zowel mentaal als fysiek helend kan werken, dat wil ik graag overbrengen aan anderen.
Dit is bij uitstek de voornaamste reden waarom ik met BodyBooZt.be ben gestart. Als personal coach wil ik samen met jou een helder en haalbaar plan opstellen om jouw doelstellingen te bereiken. Ik begeleid jou in je uitdaging en we werken samen toe naar de finish. Ik geef jou de nodige kennis en advies op maat en motiveer je om je doelen te behalen.
We starten met een intakegesprek om wensen om te zetten naar een realistisch en haalbaar trainingsschema. We bekijken of er rekening moet worden gehouden met voorgaande blessures, fysiotherapeutische oefeningen na een bevalling, op een gezonde manier je conditie boosten... Kortom, alles is bespreekbaar!
Ik bied jou de extra push die je nodig hebt om jezelf uit te dagen.

Trust me, you won't regret it!

Image Placeholder
Image Placeholder
Image Placeholder
Image Placeholder
Image Placeholder
Image Placeholder